صفحه اصلی > اخبارسلامت 


  چاپ        ارسال به دوست

گزارش پنج روزه معاون بهداشتی دانشگاه از طرح سلامت نوروزی

بیش از 5 تن مواد غذایی از مسیر مصرف خارج شده اند

در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی درسطح استان دستاورد های پنج روز اول همکاران سلامت محیط و کار گزارش می گردد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان، دکتر حیدری مقدم عملکرد پنج روزه طرح سلامت نوروزی را ارائه نمود وی تعداد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ،قنادی ها ، رستوران ها و غیره را 3770 مورد، تعداد بازدید از اماکن عمومی شامل اماکن گردشگری ، مجتمع های رفاهی ، هتل ها ، آرایشگاه ها و غیره را 275 مورد و تعداد بازدید از اماکن مسیر راهی را 115 مورد عنوان نمود و افزود: برای حفظ حقوق شهروندان و تامین سلامت مردم مجبور شدیم تعدادی از مراکز و اماکنی که به قوانین بهداشتی تمکین نمی کردند به مراجع قضایی معرفی نماییم که در این راستا  تعداد 50 مورد از متخلفین مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 8 مورد از متصدیان اماکن عمومی و 3 مورد از اماکن مسیر راهی به مراجع قضایی و معرفی شدند.

  وی خاطر نشان کرد: در مجموع تعداد  34 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن بین راهی  بصورت موقت تعطیل و پلمب شده اند رئیس مرکز بهداشت استان همچنین مقدار مواد غذایی خارج شده از مسیر مصرف در این 5 روز را  5226 کیلوگرم ذکر کرد.

 خانم دکتر رفعتی مدیر سلامت محیط و کار این معاونت نیز تعداد سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل را 1440مورد و تعداد موارد کلرسنجی آب را 2775 مورد عنوان کرد. 

 


٠٩:٣٠ - 1397/12/27    /    شماره : ٩٢٩٢٩    /    تعداد نمایش : ٧١


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج