به پایگاه اطلاع رسانی معاونت بهداشتی خوش آمدید .


  چاپ        ارسال به دوست

برنامه سلامت نوروزی هم اکنون در سطح استان همدان در حال اجرا می باشد

رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان از آغاز اجرای برنامه سلامت نوروزی در سطح استان از ابتدای اسفند 95 لغایت 15 فروردین ماه سال 96 خبرداد.

    آقای مهندس حسینعلی نوروزی، رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه ای استان با بیان این خبر افزود : این طرح مطابق روال سالهای گذشته و با ابلاغ برنامه عملیاتی اجرایی آن از سوی وزارت متبوع به روسای محترم دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با هدف حفظ و صیانت از سلامت گردشگران و مسافران ایام تعطیلات سال نو با مشارکت مراکز بهداشت شهرستان های تابعه استان و سایر نهادهای ذیربط توسط معاونت امور بهداشتی برنامه ریزی و به مدت 45 روز به مرحله اجرا در می آید. در این طرح 130 نفر از بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای استان و شهرستان ها در قالب 89 اکیب بازرسی از ساعت 8 صبح لغایت 8 شب با در اختیار داشتن ابزار و تجهیزات بازرسی جدید ، اقدام به بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس ، اماکن پذیرایی مسیر راهی و اماکن اقامتی استان که مورد استفاده مسافران نوروزی قرار می گیرند، می نمایند

رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه ای استان با اشاره به اینکه با متخلفین بهداشتی مطابق با قانون ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی و.... برابر مقررات قانونی برخورد خواهد شد ، افزود: به منظور جلوگیری از تخلفات در ساعات پایانی شب به ویژه در حوزه بهداشت مواد غذایی ، در تعدادی از شهرهای بزرگ استان اکیپ های بازرسی شبانه نیز تا پاسی از شب فعال بوده و مراکز و اماکن گروه هدف را تحت نظر خواهند داشت.

وی با اشاره به این موضوع که برای اولین بار در سطح استان، بازرسان بهداشت محیط به منظور اعمال نظارت دقیق تر به تجهیزات فنی بازرسی از قبیل کیت های تشخیص آلودگی سطوح ، PH متر دیجیتال، دستگاه کنترل نمک غذا، دماسنج های لیزری و نفوذی، کیت کنترل TPM روغن های سرخ کردنی، کیت ید سنج نمک، رطوبت سنج محیطی و ...به منظور کنترل دقیق کیفیت مواد غذایی مصرفی مسافران و شهروندان مجهز گردیده اند افزود: در این طرح ، مواردی مانند بهداشت ساختمانی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت فردی، بهداشت ابزار و تجهیزات و بهداشت آب مصرفی کلیه مراکز و اماکن تحت بازرسی و نظارت بازرسان خواهند بود.

مهندس نوروزی گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته جهت اطمینان از سلامت مسافران نوروزی کلیه اماکن پذیرایی مسیر راهی حداقل 4 بار و اماکن پذیرایی حساس و اقامتی حداقل 3 بار و سایر اماکن حداقل یک بار در طول 45 روز مورد پایش و بازرسی قرار می گیرند.

رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه ای استان با اشاره به فعال بودن آزمایشگاه های بهداشت آب استان و کلیه شهرستان ها در طول ایام نوروز ، افزود: نظارت بر سلامت آب شرب شهروندان و مسافران در ایام مذکور با جدید انجام خواهد گرفت.

ایشان در پایان ضمن آرزوی داشتن سفری سالم و ایمن برای کلیه مردم عزیز بالاخص گردشگران و مسافرین نوروزی از عموم مردم تقاضا کردند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، اماکن عمومی و مسیر راهی با شماره تلفن سامانه 190 تماس گرفته و شکایات و گزارشات خود را مطرح نمایند

 

روابط عمومی معاونت امور بهداشتی دانشگاه


١٣:٣٨ - 1395/12/02    /    شماره : ٤٦٧١٧    /    تعداد نمایش : ١١٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 





اوقات شرعی
شنبه ٢٥ آذر ١٣٩٦
ساعت
نظرسنجی
نظر شما در مورد فعاليت هاي معاونت بهداشتي چيست؟

نظرات و پيشنهادات خود را به شماره 100001515 ارسال كنيد.

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 533143
 بازدید امروز : 66
 کل بازدید : 2064433
 بازدیدکنندگان آنلاين : 7
 زمان بازدید : 1/1011